Resultaten voor chardonnay meerdael


chardonnay meerdael
Bezoek aan het wijndomein Chardonnay Meerdael vtbKultuur.
In 1994 pikten Paul Vleminckx en An Lefever die traditie weer op. Na overleg met experts uit de Champagnestreek plantten ze 21.000 wijnstokken aan op een domein in Vaalbeek, in de buurt van Leuven. Van die Chardonnay-druiven worden een mousserende wijn gemaakt: Chardonnay Meerdael.
Twee keer zilveren medaille voor Chardonnay Meerdael in Peking Oud-Heverlee Regio HLN.
Zowel de Chardonnay Meerdael Brut als de Brut Rosé vielen tijdens het voorbije Concours Mondial de Bruxelles in de prijzen. De schuimwijnen die geoogst werden in 2015 haalden beiden de zilveren medaille in Peking. Met de nodige trots zal wijnbouwer Chardonnay Meerdael uit Vaalbeek deze mooie erkenning binnenkort op hun flessen plaatsen.
Belgische schuimwijn Meerdael krijgt Great Gold Medal Binnenland Nieuws HLN.
Een Belgische primeur, zo zegt wijnjournalist Alain Bloeykens. De winnaars worden officieel pas morgen bekendgemaakt, maar Bloeykens maakte in het VRT-programma De zevende dag al bekend dat de Chardonnay Meerdael één van de vijf op de duizend deelnemende schuimwijnen is die zo'n' Great Gold Medal wonnen.
Chardonnay Meerdael Straffe Streek.
Dat is dezelfde methode die ook voor de productie van champagne wordt toegepast. De planttechniek, snoeiwijze en verzorging van de wijngaard gebeuren hoogtechnologisch. De wijn heeft een zacht karakter met een delicaat aroma van lentebloesem en rijp fruit. Chardonnay Meerdael Pralines.
Wijndomein Chardonnay Meerdael Gemeente Oud-Heverlee.
OCMW sociale dienst. Wijndomein Chardonnay Meerdael. Wijndomein Chardonnay Meerdael. In 1994, na overleg met deskundigen uit de Champagnestreek, gingen Paul en An Vleminckx over tot aanplanting van 21.000 stokken Chardonnay op het domein om een mousserende wijn voort te brengen.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Chardonnay Meerdael online kopen Het Bier en Wijnhuis.
Chardonnay Meerdael wordt voor 100% gemaakt van de Chardonnay druif, de edelste onder de witte druivensoorten. Dit geeft de Chardonnay Meerdael het zachte karakter dat deze druif kenmerkt. Een heldere bleekgele kleur met een rijke en overvloedige belletjesvorming geven hem een feestelijk uitzicht.
Meerdael Belgische schuimwijn Webshop Het Wijnwinkeltje.
Webshop Belgische schuimwijn Meerdael. De Chardonnay Brut van wijndomein Meerdael! De Chardonnay Meerdael Brut is een mousserende wijn met een zacht karakter. Het is een frisse en verfijnde schuimwijn met delicate aroma's' van lentebloesem en rijp fruit. Meerdael Oud-Heverlee 100% Chardonnay.
Chardonnay Meerdael.
Chardonnay Meerdael werd voor 100% gemaakt van de Chardonnay druif en heeft het zachte karakter dat deze druif kenmerkt. Chardonnay Meerdael Rosé werd gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir. Chardonnay" Meerdael zette de Belgische wijncultuur in 2009 op de wereldkaart met een Great Gold Medal."
Chardonnay Meerdael zet deuren open Oud-Heverlee Het Nieuwsblad.
Chardonnay Meerdael zet deuren open. 14/09/2017 om 1717: door Erik Roosens Print Corrigeer. Foto: Erik Roosens. Vorige afbeelding 1 / 4 Volgende afbeelding. Oud-Heverlee Zondag 17 september kan je van 13 tot 18 uur een bezoek brengen aan Chardonnay Meerdael.

Contacteer ons