Zoeken naar chardonnay meerdael


chardonnay meerdael
Meerdael Chardonnay Belgian Wines.
Zo blijft enkel het puurste sap behouden. Deze schuimwijn bestaat uit 100 % Chardonnay, één van de edelste onder de witte druivensoorten. De wijn geniet dan ook van het zachte karakter dat deze druif kenmerkt. Een heldere bleekgele kleur, met een rijke overvloedige belletjes vorming geven hem een feestelijk uitzicht. Een wijntje ideaal voor alle belangrijke momenten uw het leven! Van oesters met kerst tot een aperitiefje op Valentijn, Meerdael geeft het net dat beetje meer.
Chardonnay Meerdael zet deuren open Oud-Heverlee Het Nieuwsblad.
Chardonnay Meerdael zet deuren open. 14/09/2017 om 1717: door Erik Roosens Print Corrigeer. Foto: Erik Roosens. Vorige afbeelding 1 / 4 Volgende afbeelding. Oud-Heverlee Zondag 17 september kan je van 13 tot 18 uur een bezoek brengen aan Chardonnay Meerdael.
Wijndomein Chardonnay Meerdael Gemeente Oud-Heverlee.
OCMW sociale dienst. Wijndomein Chardonnay Meerdael. Wijndomein Chardonnay Meerdael. In 1994, na overleg met deskundigen uit de Champagnestreek, gingen Paul en An Vleminckx over tot aanplanting van 21.000 stokken Chardonnay op het domein om een mousserende wijn voort te brengen.
Meerdael Belgische schuimwijn Webshop Het Wijnwinkeltje.
Webshop Belgische schuimwijn Meerdael. De Chardonnay Brut van wijndomein Meerdael! De Chardonnay Meerdael Brut is een mousserende wijn met een zacht karakter. Het is een frisse en verfijnde schuimwijn met delicate aroma's' van lentebloesem en rijp fruit. Meerdael Oud-Heverlee 100% Chardonnay.
Paul en An Vleminckx-Lefever Chardonnay Meerdael Dag Van De Landbouw.
Home Deelnemers Paul en An Vleminckx-Lefever Chardonnay Meerdael. Paul en An Vleminckx-Lefever Chardonnay Meerdael. Mousserende wijn van eigen bodem. De wijnen die men hier produceert zijn voor 100% gemaakt van Chardonnay, de edelste onder de witte druivensoorten. Een heldere, bleekgele kleur, met een rijke en overvloedige belletjesvorming, geeft hem een feestelijk uitzicht.
Chardonnay Meerdael Straffe Streek.
Ontdek Kaart Streekrecepten Evenementen Nieuws Over Contact. Voor 100% gemaakt van de Chardonnay, de edelste onder de witte druivensoorten, heeft deze mousserende wijn het zachte karakter dat deze druif kenmerkt. Een heldere bleekgele kleur met een rijke, overvloedige belletjesvorming geven hem een feestelijk uitzicht.
Chardonnay Meerdael Straffe Streek.
Dat is dezelfde methode die ook voor de productie van champagne wordt toegepast. De planttechniek, snoeiwijze en verzorging van de wijngaard gebeuren hoogtechnologisch. De wijn heeft een zacht karakter met een delicaat aroma van lentebloesem en rijp fruit. Chardonnay Meerdael Pralines.
Chardonnay Meerdael Domein.
Ondertussen groeide het bedrijf verder door en werd het proces alleen maar verbeterd. Die toenemende kennis en vakmanschap, samen met de steun van echtgenote An en zoon Laurens, zorgde er ook voor dat Paul met de Chardonnay Meerdael regelmatig in de prijzen valt.
Chardonnay Meerdael.
Over Chardonnay Meerdael. Welkom bij Chardonnay Meerdael! Dit prachtige domein brengt een stukje Frankrijk naar Vlaanderen, vlakbij het Meerdaelwoud. Alle schuimwijnen worden gemaakt op basis van Chardonnay druiven en voor de zoete zondaars zijn er ook pralines. We hopen dat jullie binnenkort ook mogen genieten van een glaasje Chardonnay Meerdael en een lekkere praline!
Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee, Monarkenweg 50, telefoon: 016/47 met openingsuren wijnhandel.
Klik voor fax Fax: 016/40 32 02. Wijnhandel in Oud-Heverlee. Ontdek andere handelaars in de buurt van Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee. Dulst wijn met advies. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan. Blijf op de hoogte.

Contacteer ons